Logo

Bakan Arslan'ın Babalar Günü Mesajı

Bakan Arslan`ın Babalar Günü Mesajı



Özel günler; sevgiyi, dostluğu, yardımlaşmayı, barışı ve kardeşliği yaymak için önemli bir fırsattır. Babalar Günü de aramızdaki gönül bağlarını kuvvetlendirmemize yardımcı olan özel bir gündür.

Babalar her an saygıyla anılması gereken hayattaki değerli varlıklarımızdır. Türk geleneğinde baba, evin direği, ailenin  en önemli dayanak noktasıdır. Bizlere adaleti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu öğretir. Ailesinin rızkı için her türlü zorluklara göğüs gerer. Bu itibarla, babalarımıza ne kadar iyilik sevgi ve saygı göstersek azdır. Üzerimizde hakkı olan anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır.

Aile bağlarımızın kuvvetlenmesine vesile olan bu günde dargınlıkların, kırgınlıkların unutulmasını ve küslerin barışmasını temenni ediyorum. Babalar ve evlatları arasındaki bağın daha da güçlenmesi gerektiğine olan inancımla bir çınar ağacı gibi ailesine kol kanat geren tüm babaların ve baba adaylarının, babalar gününü kutluyor; tüm vatandaşlarımıza sevgilerimi, selamlarımı sunuyorum.

Ahmet Arslan
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı