Logo

“EN KISA SÜREDE YANGININ İZLERİNİ KALDIRACAĞIZ”

Bakan Karaismailoğlu, Manavgat'taki yangının etkili olduğu mahallelerde incelemelerde bulunarak; vatandaşların taleplerini dinledi.



Karaismailoğlu, “Yangının geçtiği bölgelerde hasar tespitleri yapıyoruz. Afetin izlerini ortadan kaldırmak için çok yoğun bir mücadele veriyoruz. İnsanların dertlerini dinleyip acil ihtiyaçlarını çözmek için sürekli sahadayız. Kimse merak etmesin en kısa sürede yangının izlerini kaldıracağız” dedi.

 


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manavgat'ta ki yangının etkili olduğu mahallelerde incelemede bulundu. Sırtköy, Aşağıışıklar, Aravcasuyu ve Gebece mahallelerinde evleri, ahırları, otomobilleri yanan, büyükbaş ve küçükbaş hayvanları telef olan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Karaismailoğlu, vatandaşların taleplerini dinledi.

 

 

- “Yangının geçtiği bölgelerde hasar tespitleri yapıyoruz.”

 

Afetin hala devam ettiğini belirten Bakan Karaismailoğlu, yangınları söndürmek için binlerce kişiyle çok sayıda helikopter ve uçakların mücadele verdiğini ancak sıcak hava ve düşük nemin işlerini zorlaştırdığını kaydetti.


Yangınların en kısa sürede bitmesini temenni eden Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

“Yangının geçtiği bölgelerde hasar tespitleri yapıyoruz. Afetin izlerini ortadan kaldırmak için çok yoğun bir mücadele veriyoruz. İnsanların dertlerini dinleyip acil ihtiyaçlarını çözmek için sürekli sahadayız. Onlarla beraberiz. Bir taraftan da yangınla mücadeleye olağanüstü bir güçle devam eden işçi ve itfaiye erlerini bulup; onları motive ediyoruz. Biz bu mücadeleyi verirken; birileri tarafından oturdukları yerden yalan yanlış dezenformasyonlar yapılıyor. Vatandaşlar devletine güveniyor. Devletin de vatandaşına sahip çıkmasıyla bunların üstesinden geleceğiz. Bu yalanlara kimse aldırış etmesin. Kimse merak etmesin en kısa sürede yangının izlerini kaldıracağız” dedi.

 

Yangının devam ettiği bölgelerde elektrik kesintilerinden dolayı haberleşmede sıkıntı yaşandığını belirten Bakan Karaismailoğlu, mobil haberleşme araçlarının bölgelerde teyakkuz halinde olduğunu, Marmaris'te denizden de ekiplerin lojistik destek verdiğini vurguladı.

Fotoğraflar