Logo

Bakan Arslan'dan Askerlere Tebrik Kartı

Bakan Arslan`dan Askerlere Tebrik Kartı



Bakan Arslan, Wyndham Grand Istanbul Otel'de düzenlenen etkinlikte, PTT Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü projeyi beğendiğini ifade etti. Özellikle bu bayramda farklı bir uygulama gerçekleştirildiğini belirten Arslan, şunları söyledi:

"Bu ülkenin bekası için uzakta gözünü kırpmadan şehit olmayı göze alan tüm güvenlik güçlerimize bayramlarını daha farklı kutlayalım, bayramlarını kutlarken de hiçbir vatandaşımızdan ücret almayalım istedik. Özellikle bu bayramda bir mesaj yazdım, hızlı yazdım ve yazdığım da şuydu: 'Değerli arkadaşlar, ailelerinizden uzak bir bayram yaşadığınızı biliyoruz. Biliyoruz ki büyük aile olmadan küçük ailenin yaşaması zordur.  Bu düşünceden hareketle Büyük Türkiye Cumhuriyeti ailesinin yılmaz bekçiliğini yapan siz değerli  güvenlik güçlerimize  minnetlerimizi selamlarımızı saygılarımızı sunuyoruz. Tabii ki komutanımız ve tüm ekibiyle birlikte ve tüm silahlı kuvvetimizin bayramını kutluyoruz'."

PTT  Anadolu Yakası Başmüdürü Mehmet Güçlü de kampanyaya ilginin yoğun olduğunu vurgulayarak, "Kampanya kapsamında terörle mücadele edilen 13 il ve 127 adrese bu tebrik kartlarını gönderiyoruz. Kampanyaya yoğun katılım oluyor." dedi.