Logo

Bakan Arslan Fikret Orman’ı Kabul Etti

Başkan Orman, Kara Kartal heykeli ve Ahmet Arslan ismi yazılı, Kars’ın plakası olan 36 sırt numaralı formayı Bakan Arslan’a hediye etti.

‘’Futbol centilmenliği ve dostlukları güçlendiren önemli bir faaliyettir” diyen Bakan Arslan, “Futbol, hangi takımın taraftarı veya yöneticisi olursanız olun, rakiplerinize karşı centilmen olmanızı, onlarla derin dostluklar kurmanızı sağlar. Futbol bir araçtır, dostluklar bakidir’’ dedi.

Beşiktaş’ın son yıllarda yükselen bir başarı grafiği olduğunu belirten Arslan, yeni standında şampiyonluğu elde ettiğini ve Beşiktaş taraftarını ve yöneticilerini tebrik ettiğini söyledi. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar dileyen Arslan, Şampiyonlar Liginde Beşiktaş’ın başarılı olmasını ve ülke futboluna katkı sağlamasını beklediğini ifade etti.

Beşiktaş Başkanı Orman ise Bakan Arslan’ı Beşiktaş’ın yeni stadında birlikte maç izlemeye davet etti.

Futbolun önemli bir işlevinin olduğunu hatırlatan Orman, ‘’Futbol, özellikle gençlerin enerjilerini boşaltabilecekleri önemli bir alandır. Futbol, insanların güzel vakit geçirebilecekleri bir aktivite olması için çok çaba sarf ediyorum ve futbolun dostluk içinde kalması ve eğlenceli hale gelmesi için destek veriyorum’’ diye konuştu.