Logo

Bakan Arslan'ın Polis Haftası mesajı

Bakan Arslan`ın Polis Haftası mesajı



Türkiye, oldukça zor bir coğrafyanın merkezinde yer alıyor ve coğrafyamızdaki istikrarsızlık, kaçınılmaz olarak ülkemize de sirayet ediyor. Bu sebeple terör gibi insanlık dışı bir suçla da mücadele etmek durumunda kalıyoruz. Bütün bu sıkıntılara karşı tüm emniyet güçlerimiz, vatan ve millet sevdasıyla görev yapıyor, özveriyle çalışıyor, milletimizin huzur ve güvenliğini temin ediyorlar.

Emniyet güçlerimiz, çetelere, mafyaya ve FETÖ başta olmak üzere hukuk dışı örgütlenmelere, her türlü suça karşı, azimli ve kararlı bir mücadele veriyor. Emniyet teşkilatımız, inanıyorum ki, anayasa ve yasalardan aldığı yetkiyle, demokrasimizin daha da pekişmesi, hukuk sistemimizin, huzur ve güvenliğimizin sarsılmaması için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edecektir.

Bu vesileyle, bu kutlu görevleri sırasında şehit olan polislerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu düşüncelerle, 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyor, bütün polislerimizi sevgiyle selamlıyorum.

Ahmet ARSLAN

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı