Logo

Bakan Yıldırım'dan gökyüzündeki yolculara sürpriz

Bakan Yıldırım`dan gökyüzündeki yolculara sürpriz



Bakan Yıldırım, Hava Trafik Kontrol Merkezi’nde çalışan görevlilerin yeni yıllarını kutladı. İstanbul-Dubai uçuşunu yapan yolcu uçağına bağlanan Bakan Yıldırım, “İyi uçuşlar değerli yolcular. Ankara Hava Trafik Kontrol Merkezi’nde yeni yılı Hava Trafik Kontrol görevlileriyle beraber geçiriyoruz. Bütün yolcularımıza hayırlı uçuşlar diliyorum. Emniyetle ve sağlıkla Dubai’ye ulaşmanızı temenni ediyorum. 2016 yılının hepinize sağlık, huzur, esenlik getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, “2016 yılına girdik, 2015 yılı artık geride kaldı. Bu vesileyle bu gece, ulaştırma ailesinden önce kara yollarında kar mücadelesi yapan ekiplerle Bolu Tüneli civarında beraber olduk. Şimdi de Türkiye havacılığının kalbi olan Çubuk’taki Devlet Hava Meydanları Hava Kontrol Merkezi’nde arkadaşlarla beraberiz. Her gün binlerce uçağı havaalanlarında halkın gidecekleri yere selametle, emniyetle varmalarını sağlayan havacılığın gerçek kahramanları yüzlerce hava trafik kontrolleri, yol kontrolleri, kule kontrolleri yapan arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde seyahat etmeleri için ve sevdikleriyle yılbaşını rahat bir şekilde geçirmeleri için ailelerinden ayrı burada 7 gün 24 saat fedakarca görev yapmaya devam ediyor. Biz de bu vesileyle onlarla beraber olmayı uygun gördük” diye konuştu.

Bakan Yıldırım, daha sonra Hava Trafik Kontrol Merkezi’nde çalışan görevlilerle selfi çektirdi, yeni yıl pasta kesitler ve tüm çalışanlara tek tek baklava ikram etti.

Fotoğraflar