Logo

100 YILDA YAPILAMAYAN İŞLERİ 18 YILDA CUMHURBAŞKANLIĞIMIZIN LİDERLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Mardin ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.  AK Parti olarak, 2023, 2053, 2071 hedefleri için gece gündüz çalıştıklarına dikkat çeken Karaismailoğlu, "Ülkemizde de 40 yıla yakın süredir kardeşliğimizi bozmaya çalışan iç ve dış mihraklar var. PKK'sı var, FETÖ’sü var, bir de bunların siyasi kanatları var. Bunlar kardeşlerimizi öldürmekle kalmıyor, doğrudan kardeşliğimizi hedef almış durumdalar. Bilsinler ki her ne yaparlarsa yapsınlar, asla başarıya ulaşamayacaklar. Ne yaparlarsa yapsınlar amacımız refahı, zenginliği, ülkenin dört bir yanına yaymak." dedi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mardin’e ziyarette bulundu. İlk olarak Mardin Valiliğini ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş tarafından karşılandı. Kentte devam eden projeler ile ilgili brifing alan Karaismailoğlu daha sonra Mardin AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde memleketin her noktasında devam eden çalışmaları yakından izlediklerini belirten Karaismailoğlu, vatandaşın yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

 

- "AK Parti son 18 yılda değişimin, gelişimin ve yeniliğin öncüsü haline geldi"

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti’nin 100 yılda yapılamayan işleri 18 yılda gerçekleştirdiğini dile getiren Bakan Karaismailoğlu, ‘"Dünyanın gıpta ile baktığı, örnek aldığı çok büyük projeler yapıyoruz. Kimsenin hayal dahi edemediği işleri bir bir bitiriyoruz, yenilerine başlıyoruz. İnşallah Mardin de bunlardan nasibini alacaktır. Bir taraftan dünyaya laf anlatıyoruz, bir taraftan dünyayı yönetiyoruz. Bir taraftan ülkemizde vatandaşımızın dertleriyle ilgileniyoruz. Tek amacımız var, vatandaşımızın duasını almak. İnşallah bu hususta gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bugün inşallah Mardin için de çok güzel planlamalar yapacağız. Buradaki sıkıntıları yerinde tespit etmek için geldik" ifadelerini kullandı.  

 

Ak parti olarak sadece bugünleri planlamadıklarını, geleceğe ışık tuttuklarını belirten Karaismailoğlu, son 18 yıldır AK Parti’nin değişimin, gelişimin ve yeniliğin öncüsü haline geldiğinin altını çizdi.

 

 

- ‘’AK Parti olarak, 2023, 2053, 2071 hedefleri için gece gündüz çalışıyoruz.’’

AK Parti olarak, 2023, 2053, 2071 hedefleri için gece gündüz çalıştıklarına dikkat çeken Karaismailoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

 

‘’ Türkiye'nin doğusuyla batısına aynı hizmeti götürme gayreti içinde iken, ülkemizin ulaşım ve iletişimini geliştirirken, birileri milletimize sunmaya çalıştığımız hizmetleri durdurmakla, engellemekle meşgul. Biz para ile pul ile yapılabilecek her şeyi yapabiliriz. Ama bazı şeyler vardır ki, para, pul ile olmuyor. Eğer bir toplumda, kardeşlik, dostluk, barış bozulduysa bunu yeniden tesis etmek çok zor.

 

Ülkemizde de 40 yıla yakın süredir kardeşliğimizi bozmaya çalışan iç ve dış mihraklar var. PKK'sı var, FETÖ'sü var, bir de bunların siyasi kanatları var. Bunlar kardeşlerimizi öldürmekle kalmıyorlar, doğrudan kardeşliğimizi hedef almış durumdalar. Bölgeye, refah, huzur, barış gelmesini istemiyorlar. Ama bilsinler ki, her ne yaparlarsa yapsınlar, asla başarıya ulaşamayacaklar. Ne bizim bin yıllık kardeşliğimizi bozabilirler, ne de bizi bölgeye yaptığımız yatırımlardan caydırabilirler.

 

Onlar ne yaparlarsa yapsınlar bizim amacımız refahı, zenginliği, ülkenin dört bir yanına yaymak. İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de ne varsa, Mardin'de de Bitlis'te de, Ağrı'da da olacak."

 

Mardin-Midyat kara yolu çalışmalarına ilişkin bilgilendirme bulunan Bakan Karaismailoğlu, ‘’ Hiçbir endişeniz olmasın. İnşallah en güzelini yapacağız. Ceylanpınar yolu da gündemimizde. Sabah Kızıltepe'deydik. Onların da sorunları vardı. Bir bir not aldık. İnşallah bunların hepsinin üstesinden geleceğiz. En kısa zamanda bunların hepsini yapacağız’’ dedi.

Fotoğraflar