Logo

"Allah bu millete bu bayramları daim yaşatsın"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Bakan Turhan yaptığı konuşmada, bayramların kadim değerlerin zirveye çıktığı, uzaktan ve yakından herkesi sevgiyle bir araya getirdiğini söyledi.

Bu bayramın huzur ve rahat içerisinde geçtiğine işaret eden Bakan Turhan, şunları kaydetti:

"Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bunun için sınırlarımızda, ülkemizin her köşesinde, güvenliğimiz için çalışan, mücadele eden güvenlik güçlerimize, hastanelerde nöbet tutan sağlık görevlilerimize ve tüm kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum. Onlar burada bizim huzur içerisinde bayramlaşmamız için gayret ediyorlar. Birlik ve beraberliğimizi daim etmek, yaymak, kucaklaşmak çok önemli. Bu bayramları bunun için bir fırsat olarak görmemiz lazım. Tüm kırgınlıklarımızı unutup tüm milletimizle birlikte bayramın o güzel duygularını yaşamamız lazım. Allah bu millete bu bayramları daim yaşatsın, tuzak kuranlara fırsat vermesin, iç ve dış düşmanlarımızdan muhafaza etsin. Rabbim birlik ve beraberliği yaşatacak bilinç ve şuura hepimizi ulaştırsın. Rabbim başımızdan liderimizi eksik etmesin, ona sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin."

Bakanlar Soylu ve Turhan, konuşmaların ardından AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun da katılımıyla vatandaşlarla bayramlaştı.