Logo

Trabzonspor'da bayramlaşma töreni

Trabzonspor Kulübünde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kulübün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde organize edilen programında, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile teknik direktör Ünal Karaman ve bordo-mavili futbolcular, hazır bulundu.

Törene, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, milletvekilleri, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Büyükaydın, bordo-mavili kulübün eski yöneticileri, eski futbolcuları ve taraftarlar da katıldı.


"Bu yıl ligler bizden korksun"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, herkesin bayramını tebrik etti.

Turhan, katılımcıların "Trabzon sizinle gurur duyuyor" sloganları üzerine, "Hepimiz Trabzonspor'la gurur duyuyoruz. Trabzonsporumuzun mazisi, tarihi şanla, şöhretle, Türk futboluna verdiği katkılarla, yetiştirdiği değerli sporcularla doludur. Tarihinde, sicilinde hiçbir kara leke yoktur. Bunun için Trabzonsporumuzla hepimiz gurur duyuyoruz." dedi.

Yeni sezonun kısa süre sonra başlayacağını belirten Turhan, "Bu yeni sezonda Trabzonsporumuzun, taraftarlarımızın, hepimizin özlediği bir şampiyonluk var. Geçen sene bu şampiyonluk özlemini de bekliyorduk ancak nasip olmadı. Bu yıl inşallah başkanımızla, hocamızla, teknik ekibimizle, sporcu arkadaşlarımızla ve tabii ki taraftarımızla söke söke bu şampiyonluğu alacağız." diye konuştu.

Turhan, "Zafer inananlarındır" sözünü hatırlatarak, şu değerlendirmede bulundu:

"İnanıyorsak zafer bizimdir. Kulübümüzün yönetiminin başında bu işe inanmış bir ekip var, teknik ekibin başında inanmış bir hocamız var ve bu yıl güçlü bir kadromuz var. Bir arkadaşımızı, bir oyuncumuzu elimizden aldılar ama olsun, onun yerini dolduracak birçok yeni genç futbolcumuz var. Dolayısıyla bu yıl ligler bizden korksun. Ben Trabzonsporumuza başarılar diliyorum."

Trabzonspor'un, Avrupa kupalarına bu yıl iyi bir başlangıç yaptığını dile getiren Turhan, "Sparta Prag'ı perşembe günü Trabzonspor'a yakışır bir şekilde ağırlayacağız ve inşallah turu geçerek yolumuza devam edeceğiz. Avrupa kupalarında da Trabzonspor ve Trabzonlular olarak şanına, geçmişine, mazisine yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Turhan, sporun her şeyden önce güzel ahlak olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:
"Bunu unutmamamız lazım. Biz uzun zamandır şampiyonluk özlemiyle yaşayan bir kulübüz ama bu süre içerisinde Trabzonsporumuza çok şükür halel getirecek yanlış hiçbir iş yapmadık. Spor ahlakına uygun olmayan bir hareket yapmadık, bir olumsuzluk yapmadık ve böyle de devam edeceğiz. Tüm taraftarlarımızın bayramını tekrar tebrik ediyor, sağlık, sıhhat diliyorum. Trabzonspor camiamıza, futbolcularımıza da başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum."