Logo

ÇAMLICA KULESİNDE ÇALIŞMALAR BİTME AŞAMASINDA

-           Çamlıca kulesindeki 28 adet devasa anten kaldırıldı.

 

Çamlıca Tepesi’nde incelemelerde bulunan Bakan Karaismailoğlu yetkilililerden bilgi aldı. Çamlıca Tepesi’ndeki 28 adet devasa antenin kaldırıldığını ifade eden Karaismailoğlu, Çamlıca TV ve Radyo Kulesi’nde çalışmaların bitme aşamasına geldiğini ve sadece ince işlerin kaldığını vurguladı.

 

Gazetecilere yaptığı açıklamalarda, Çamlıca Tepesi’nin önceden metal yığınlarıyla dolu olduğunu aktaran Bakan Karaismailoğlu ‘’ Yaklaşık 15 gün önce antenlerin sökümü ile alakalı burada bir faaliyete başladık, burayı temizledik sayılır. En son TRT'nin kulesi kaldı, onun da yıkım çalışmaları başladı. Burada 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak. Hızlı şekilde yol alıp onu da oradan kaldırdıktan sonra Çamlıca Tepesi, gerçek hüviyetine kavuşmuş olacak. Çamlıca TV ve Radyo Kulesi'ni de tamamladık. Dünyada ilk defa aynı anda 100 radyonun yayın yaptığı bir kule imal ederek İstanbulluların hizmetine sunduk.

Çamlıca TV ve Radyo Kulesi'nde çalışmalar bitme aşamasında, sadece ince işler kaldı. Radyolar taşındı, faaliyetlerine başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte orayı da açarak İstanbulluların hizmetine kazandıracağız’’ diye konuştu.

 

Memleketin her noktasına aynı hizmeti götürmek için çalıştıklarını ifade eden Karaismailoğlu, İstanbul'da ne yapılıyorsa Hakkari'de de onu yaptıklarını, çalışmalara aynı şekil ve hızla devam edeceklerini bildirdi.

Fotoğraflar