Logo

UDH Bakanı Sayın Ahmet Arslan'ın Bayram Mesajı

UDH Bakanı Sayın Ahmet Arslan`ın Bayram Mesajı



Küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların sona erdiği, hasretliklerin kavuştuğu bir bayramı daha milletçe idrak ediyoruz…

Mübarek Ramazan Bayramı’nın aziz milletimize, İslam Dünyası’na ve tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum…

Bizim coğrafyamız ve inancımız; dayanışmayı, elimizdekini paylaşmayı, dünyanın neresinde olursa olsun açın, yoksulun halinden anlamayı zorunlu kılmaktadır.

Ramazan ve Ramazan Bayramı da paylaşmanın, yardımlaşmanın zirveye çıktığı zamanlardır.

Ondandır ki, en zor günlerimizde bile millet olma bilinciyle, yardımlaşmayı, paylaşmayı, komşumuzun derdi ile dertlenmeyi bilmiş bir milletiz.

Bayramlar, kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsat; sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir.

İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak ve bu ülkenin dört bir yanında yeniden ocaklarımızı şenlendireceğiz, gözyaşlarını silerek insanlarımızın yüzlerini yeniden güldüreceğiz.

Bu temenniler içinde milletimizin, İslam aleminin ve tüm mesai arkadaşlarımın bayramını kutlar,Yüce Allah’tan bizleri daha nice bayramlara kavuşturmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım…

 

Ahmet ARSLAN

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı