Logo

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Bitlis'te

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muş ilindeki programını tamamlamasının ardından Bitlis’e geçti. Bakan Karaismailoğlu, ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Bitlis’te de çok önemli projelerin olduğunu dile getirdi. Devam eden projelerin 2,5 milyar lira, Bitlis’te bugüne kadar yapılan projelerin miktarının 7 milyar lirayı geçtiğinin altını çizen Karaismailoğlu, ‘’ Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

 

-Bitlis'e  7 milyar TL'lik yatırım

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Muş’taki programının ardından Bitlis’e geçerek burada partililer ve esnafla buluştu. Bakan Karaismailoğlu’nu Bitlis’te Vali Oktay Çağatay, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve Cemal Taşar, Belediye Başkanı Nesrullah Tanglay karşıladı.

 

 

İlde ilk olarak Valiliği ziyaret eden Karaismailoğlu, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra vali, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla bir araya gelerek Bitlis’te Bakanlığının üstlendiği yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Valilikte açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu, ‘’ Ülkemizin her noktasında olduğu gibi Bitlis'te de çok önemli projelerimiz var. Şu an devam eden projelerimiz 2,5 milyar lira civarında. Bitlis'e bugüne kadar yaptığımız projenin miktarı 7 milyarı geçti" dedi.

 

-Bitlisliler Önemli Yatırımlara Kavuşacak

 

Projelerin bitirilmesi ve akabinde Bitlis’in ihtiyacı olan projelerle ilgili çalışmaların sürdürüleceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, ‘’ Bitlisli vekillerimiz, belediye başkanlarımız ve Valimizle bir ekip olarak Bitlis'in sorunlarının bir an önce çözülmesi, vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.’’ dedi. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Bitlis’te de çok önemli projelerin olduğunu vurgulayan Karaismailoğlu, devam eden projelerin en kısa zamanda bitirilip Bitlislilerin hizmetine sunulacağını müjdeledi.

 

Bölgeleri ziyaret ederek projeleri yakından incelediklerini, görüş alışverişinde bulunduklarında ve en iyi hizmeti sunmak için vatandaşların dilek ve taleplerini dikkate aldıklarını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, "Burada yaşayan kardeşlerimizin sorunları bizlerin sorunları, bizler de program dahilinde Ankara'da bu işlerin programını yapıp yine yerel idarecilerimizle en kısa zamanda gidereceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Programı kapsamında Belediyeyi ve AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu,  partililerle basına kapalı toplantı yaptı. 

 

Toplantının ardından çarşı merkezinde esnafı ziyaret eden Karaismailoğlu, ardından Ulu Cami önünde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.  

 

Karaismailoğlu daha sonra kentteki tarihi evleri ile Feyzullal El Ensari Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti.